Ada Milea

Ada Milea

Biografie Ada Milea (1975)

Actriţă şi cântăreaţă română

S-a născut pe 05 aug 1975.
Ţara de origine România
Citate de Ada Milea

Ada Milea, născută la Târgu Mureş , pe 5 august 1975 este o actriță și cântăreață română.

Discografie:
- 1997: Aberații sonore
- 1999: Republica Mioritică România
- 2002: No Mom's Land
- 2003: Absurdistan
- 2003: De ce fierbe copilul în mămăligă
- 2003: Apolodor
- 2004: Quijote
- 2006: Quixote (English version)
- 2007: Nasul (cu Bogdan Burlăcianu)
- 2008: Inventar
- 2011: The Island (cu Alexandru Bălănescu)
- 2012: Alcool (cu Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman)
- 2015: Cântece de iarnă (cu Anca Hanu, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman)
Evaluați acest autor:
Generează un alt cod=  

Citate Ada Milea

Ada Milea

Sunt o diletantă în muzică. Muzică fac cei ce se pricep...

Citat de Ada Milea despre muzică, jocuri
Ada Milea

Iubesc simplu, nespectaculos, şi nu mint.

Citat de Ada Milea despre iubire, simplitate
Ada Milea

Jocul mă hrăneşte. Din cauza lui cred că m-am blocat...

Citat de Ada Milea despre jocuri, copilărie, sfârșit
Ada Milea

Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân... înseamnă...

Citat de Ada Milea despre prietenie