Ada Milea

Ada Milea

Biografie Ada Milea (1975)

Actriţă şi cântăreaţă română

S-a născut pe 05 aug 1975.
Ţara de origine România
Citate de Ada Milea

Ada Milea, născută la Târgu Mureş , pe 5 august 1975 este o actriță și cântăreață română.

Discografie:
- 1997: Aberații sonore
- 1999: Republica Mioritică România
- 2002: No Mom's Land
- 2003: Absurdistan
- 2003: De ce fierbe copilul în mămăligă
- 2003: Apolodor
- 2004: Quijote
- 2006: Quixote (English version)
- 2007: Nasul (cu Bogdan Burlăcianu)
- 2008: Inventar
- 2011: The Island (cu Alexandru Bălănescu)
- 2012: Alcool (cu Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman)
- 2015: Cântece de iarnă (cu Anca Hanu, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman)
Evaluați acest autor:
Generează un alt cod=  

Citate Ada Milea

Ada Milea

Iubesc simplu, nespectaculos, şi nu mint.

Citat de Ada Milea despre iubire, simplitate
Ada Milea

Sunt o diletantă în muzică. Muzică fac cei ce se pricep...

Citat de Ada Milea despre muzică, jocuri
Ada Milea

Jocul mă hrăneşte. Din cauza lui cred că m-am blocat...

Citat de Ada Milea despre jocuri, copilărie, sfârșit
Ada Milea

Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân... înseamnă...

Citat de Ada Milea despre prietenie