Elizabeth Taylor (Liz Taylor)

Elizabeth Taylor

Biografie Elizabeth Taylor (1932 - 2011)

Actrita americana

Cunoscut(ă) și ca: Liz Taylor.
Numit(ă) și: Dame Elizabeth Rosemond Taylor.
S-a născut pe 27 feb 1932.
S-a stins din viaţa în data de 23 mar 2011, la vârsta de 79 ani.
Ţara de origine United States
Citate de Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor (Dame Elizabeth Rosemond Taylor), actrita americana de film, s-a nascut in Londra, la 27 februarie 1932 si a incetat in viata la 23 martie 2011, in urma unui infarct. Este cunoscuta si sub pseudonimul Liz Taylor.

Este considerata ultimul star al Hollywoodului de altadata.

A fost distinsa cu Premiul Oscar de doua ori si a primit de la American Film Institute, Premiul pentru intreaga cariera.

Filmografie:

- Cleopatra 1963
- There's One Born Every Minute (1942)
- Lassie Come Home (1943)
- Jane Eyre (1944)
- The White Cliffs of Dover (1944)
- National Velvet (1944)
- Courage of Lassie (1946)
- Life with Father (1947)
- Cynthia (1947)
- A Date with Judy (1948)
- Julia Misbehaves (1948)
- Little Women (1949)
- Conspirator (1949)
- The Big Hangover (1950)
- Father of the Bride (1950)
- Quo Vadis? (1951)
- Father's Little Dividend (1951)
- A Place in the Sun (1951)
- Callaway Went Thataway (1951)
- Love Is Better Than Ever (1952)
- Ivanhoe (1952)
- The Girl Who Had Everything (1953)
- Rhapsody (1954)
- Elephant Walk (1954)
- Beau Brummell (1954)
- The Last Time I Saw Paris (1954)
- Screen Snapshots: Hollywood, City of Stars (1956)
- Giant (1956)
- Operation Raintree (1957)
- Raintree County (1957)
- Cat on a Hot Tin Roof (Pisica pe acoperi? ul incins) (1958)
- Premier Khrushchev in the USA (1959) (documentar)
- Suddenly, Last Summer (1959)
- Scent of Mystery (1960)
- Butterfield 8 (1960)
- Lykke og krone (1962) (documentar)
- Cleopatra (1963)
- The V.I.P.s (1963)
- On the Trail of the Iguana (1964)
- The Big Sur (1965)
- The Sandpiper (1965)
- Who's Afraid of Virginia Woolf? (Cui i-e frica de Virginia Woolf) (1966)
- The Comedians in Africa (1967)
- The Taming of the Shrew (1967)
- Doctor Faustus (1967)
- Reflections in a Golden Eye (1967)
- The Comedians (1967)
- On Location: 'Where Eagles Dare' (1968)
- Boom (1968)
- Around the World of Mike Todd (1968) (documentar)
- Secret Ceremony (1968)
- Anne of the Thousand Days (1969)
- The Only Game in Town (1970)
- Zee and Co. (1972)
- Under Milk Wood (1972)
- Hammersmith Is Out (1972)
- Night Watch (1973)
- Ash Wednesday (1973)
- Just One More Time (1974)
- The Driver's Seat (1974)
- That's Entertainment! (1974)
- The Blue Bird (Pasarea albastra) (1976)
- A Little Night Music (1977)
- Winter Kills (1979)
- The Mirror Crack'd (1980)
- Genocide (1981) (documentar)
- Young Toscanini (1988)
- The Flintstones (1994)
- Get Bruce (1999) (documentar)
- These Old Broads (2001)
Evaluați acest autor:
Generează un alt cod=  

Citate Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor

Divorţul e o boală contagioasă ale cărei simptome apar în...

Citat de Elizabeth Taylor despre căsătorie, boală
Elizabeth Taylor

Mama mea mi-a spus că nu am deschis ochii timp de opt...

Citat de Elizabeth Taylor despre zi, naștere, mamă, ochi, timp, zi de naștere
Elizabeth Taylor

Fetele "mari" au nevoie de diamante mari.

Citat de Elizabeth Taylor despre femeie, față, nevoie
Elizabeth Taylor

Bărbaţii care nu au vicii majore au nişte calităţi foarte...

Citat de Elizabeth Taylor despre bărbat

Citate de Elizabeth Taylor, teme

Citate de Elizabeth Taylor despre Adevăr Citate de Elizabeth Taylor despre Admirație Citate de Elizabeth Taylor despre Bărbat Citate de Elizabeth Taylor despre Boală Citate de Elizabeth Taylor despre Căsătorie Citate de Elizabeth Taylor despre Copii Citate de Elizabeth Taylor despre Corp Citate de Elizabeth Taylor despre Emoții Citate de Elizabeth Taylor despre Exemplu Citate de Elizabeth Taylor despre Față Citate de Elizabeth Taylor despre Femeie Citate de Elizabeth Taylor despre Frumusețe Citate de Elizabeth Taylor despre Idee Citate de Elizabeth Taylor despre Îngrijorare Citate de Elizabeth Taylor despre Lume Citate de Elizabeth Taylor despre Mamă Citate de Elizabeth Taylor despre Măsură Citate de Elizabeth Taylor despre Morală Citate de Elizabeth Taylor despre Naștere Citate de Elizabeth Taylor despre Nevoie Citate de Elizabeth Taylor despre Oameni Citate de Elizabeth Taylor despre Ochi Citate de Elizabeth Taylor despre Pasiune Citate de Elizabeth Taylor despre Pietre Citate de Elizabeth Taylor despre Prietenie Citate de Elizabeth Taylor despre Răbdare Citate de Elizabeth Taylor despre Sentimente Citate de Elizabeth Taylor despre Soare Citate de Elizabeth Taylor despre Soție Citate de Elizabeth Taylor despre Succes Citate de Elizabeth Taylor despre Supraviețuire Citate de Elizabeth Taylor despre Timp Citate de Elizabeth Taylor despre Tinerețe Citate de Elizabeth Taylor despre Vârstă Citate de Elizabeth Taylor despre Zi Citate de Elizabeth Taylor despre Zi de naștere