Astăzi în România nu poţi să te mişti cu coatele mai...

Citat de Mircea Albulescu despre afacere, viteză, sărăcie, posibilitate, extreme, păcat, urâțenie, povești, durere, valoare

Astăzi în România nu poţi să te mişti cu coatele mai departe de piept ca să nu dărâmi un calculator, încât copiii caligrafiază din ce în ce mai urât, dar pot cu viteză să scrie la un calculator. Ei bine, într-o asemenea lume trebuie ţinut cont de un asemenea factor. În România sunt convins că s-ar găsi miliarde multe care să intre într-o afacere profitabilă, dar câtă vreme nu există posibilitatea de recuperare rapidă, nimeni nu nu-şi bagă banii ca să şi-i recupereze peste ani. De aceea povestea filmului de azi, pentru mine este o mare durere, pentru că eu cred că dintr-un pământ care poate să izvorască o asemenea forţă teatrală nu se poate ca într-o artă îngemănată, să nu aibă asemenea mari talente. Din păcate, cinematograful fiind industrie nu se poate realiza decât prin intermediul mijloacelor extrem de costisitoare. Într-o asemenea sărăcie ca la noi pentru cultură este foarte greu să poţi oferi şi valoare. Vedeţi ce pondere extraordinară au în clipa de faţă calculatorul şi creatorul de imagini sintetice care impresionează.

Mircea AlbulescuIorgu Constantin V. Albulescu
Citat de Mircea Albulescu (Iorgu Constantin V. Albulescu) despre afacere, viteză, sărăcie, posibilitate, extreme, păcat, urâțenie, povești, durere, valoare.

Cotidianul

Mircea Albulescu (Iorgu Constantin V. Albulescu)

Mircea Albulescu (Iorgu Constantin V. Albulescu) 1934, actor, poet, prozator, publicist si profesor universitor roman

Cunoscut(ă) și ca: Iorgu Constantin V. Albulescu.
S-a născut pe: 04 oct 1934.
S-a stins din viaţa în data de 08 apr 2016, la vârsta de 81 ani.
Evaluați acest citat:
Generează un alt cod=