Despre criza...Nu putem sa pretindem ca lucrurile sa se...

Citat de Albert Einstein despre adevăr, internet, dificultăţi, creativitate, tragedie, merit, lene, progres, greșeală, idee

Despre criza...
Nu putem sa pretindem ca lucrurile sa se schimbe daca facem mereu la fel.. Criza e cea mai mare binecuvintare care li se poate intimpla persoanelor si tarilor, deoarece criza aduce progres. Creativitatea se naste la ananghie asa cum ziua se naste din noaptea intunecata. In criza se nasc ideile, descoperirile si marile strategii. Cine depaseste criza se depaseste pe el insusi fara a deveni "depasit".
Cine atribuie crizei propriile deziluzii si dificultati isi devalorizeaza propriul talent si il preocupa mai mult problemedecit solutiile.
Adevarata criza este criza incompetentei. Inconvenientul persoanelor si al tarilor este lenea pentru a gasii calea de iesire si solutii.
Fara criza nu eista provocari si fara provocari viata e o rutina , o agonie lenta. Fara criza nu exista merit.
E in criza cind fiecare da ce are mai bun in el , pentru ca fara criza orice vint e o adiere. A vorbi de criza inseamna a o promova, a tacea in criza inseamna a te conforma. In loc de asta, sa muncim din greu. Haideti sa terminam odata cu unica criza amenintatoare, tragedia de a nu lupta sa o depasim.
Albert Einstein, ...despre criza, text tradus de mine scuzati eventualele greseli

Albert Einstein
Citat de Albert Einstein despre adevăr, internet, dificultăţi, creativitate, tragedie, merit, lene, progres, greșeală, idee.

Albert Einstein, despre criza, sursa web

Albert Einstein

Albert Einstein 1879 - 1955, fizician german, creatorul teoriei relativitatii

S-a născut pe: 14 mar 1879.
S-a stins din viaţa în data de 18 apr 1955, la vârsta de 76 ani.
Evaluați acest citat:
Generează un alt cod=