Evenimentele zilei
Celebrări, 18 feb:
A fost născut Octavian Doclin.
A fost născut Simona Kiselevski.
A fost născut Carmen Mihalache.
Ernst Mach A fost născut Ernst Mach.
Comemorări, 18 feb:
Martin Luther A murit Martin Luther.
Autori
Ernie KovacsHerbert SpencerGeorges ClemenceauGeorge Toma MaiorescuAmedeo ModiglianiDaniel CorbuAlfred NobelCorita KentIsocratesJohn KeatsJulie AndrewsRobert Eugene ByrneHarry Emerson FosdickGelu VlasinEric Hoffer

Mircea Saucan

Mircea Saucan

Biografie Mircea Saucan (1928)

Prozator

S-a născut pe 05 apr 1928.
S-a stins din viaţa în data de 13 apr 2003, la varsta de 75 ani.
Ţara de origine România
Citate de Mircea Saucan

A fost un regizor si scriitor roman. A emigrat in Israel in anul 1987.

Filmografie:

Pe drumul libertatii, 1954
Casa de pe strada noastra, 1957
Pagini de vitejie, 1959
Cand primavara e fierbinte, 1960
Þarmul n-are sfarsit, 1962
Meandre, 1966
100 de lei, 1973
Le retour, 1994
Evaluați acest autor:
Generează un alt cod=