Evenimentele zilei
Celebrări, 17 dec:
A fost născut Thomas Tickell.
A fost născut Eugen Cazan.
A fost născut Marin Diaconu.
Liviu Petrescu A fost născut Liviu Petrescu.
Vasile Romanciuc A fost născut Vasile Romanciuc.
Comemorări, 17 dec:
Spiru Haret A murit Spiru Haret.
Autori
Marin SorescuTudor ArgheziAnsel AdamsWayne DyerBarbara Grizzuti HarrisonAlfred North WhiteheadRichard BurtonTheodor ReikJiddu KrishnamurtiDiane ArbusJosemaria EscrivaAlexandru O. TeodoreanuSfantul AndreiHeraclitSfanta Tereza de Avila

Mircea Saucan

Mircea Saucan

Biografie Mircea Saucan (1928)

Prozator

S-a născut pe 05 apr 1928.
S-a stins din viaţa în data de 13 apr 2003, la varsta de 75 ani.
Ţara de origine România
Citate de Mircea Saucan

A fost un regizor si scriitor roman. A emigrat in Israel in anul 1987.

Filmografie:

Pe drumul libertatii, 1954
Casa de pe strada noastra, 1957
Pagini de vitejie, 1959
Cand primavara e fierbinte, 1960
Þarmul n-are sfarsit, 1962
Meandre, 1966
100 de lei, 1973
Le retour, 1994
Evaluați acest autor:
Generează un alt cod=