Mircea Saucan

Mircea Saucan

Biografie Mircea Saucan (1928)

Prozator

S-a născut pe 05 apr 1928.
S-a stins din viaţa în data de 13 apr 2003, la vârsta de 75 ani.
Ţara de origine România
Citate de Mircea Saucan

A fost un regizor si scriitor roman. A emigrat in Israel in anul 1987.

Filmografie:

Pe drumul libertatii, 1954
Casa de pe strada noastra, 1957
Pagini de vitejie, 1959
Cand primavara e fierbinte, 1960
Þarmul n-are sfarsit, 1962
Meandre, 1966
100 de lei, 1973
Le retour, 1994
Evaluați acest autor:
Generează un alt cod=  

Citate Mircea Saucan

Mircea Saucan

Daca obstacolele circuitului cotidian ar exista, n-ar mai...

Citat de Mircea Saucan despre artă, armonie, lume, univers, simplitate, artă fotografică, oameni
Mircea Saucan

Am fost in meandre toata viata. Numai in meandre. M-au...

Citat de Mircea Saucan despre adevăr, viață