Sri Vasudeva

Biografie Sri Vasudeva (1954)

Perioada de viaţă: 1954
Citate de Sri Vasudeva

Sri Vasudeva s-a născut în Trinidadul Central în anul 1954. De la o vârstă fragedă, a fost fascinat de învățăturile Yoga. La vârsta de 20 de ani, dezamăgit de preocupările lumești, el a simțit o dorință puternică de realizare a Sinelui. În 1975 a călătorit în India, căminul lui stramoșesc și un pământ renumit pentru marii Maeștrii Spirituali. Acolo Energia Divină din el s-a trezit și a început o intensă transformare spirituală care a durat trei ani. Disciplina sa spirituală a culminat cu o perioadă de 40 de zile de intense și profunde experiențe yoghine, în urma cărora el a ajuns într-o stare de deplină pace lăuntrică și în unitate cu Divinul.

A obținut diploma de inginer la Universitatea Indiilor de Vest, după care a lucrat câțiva ani în funcții de conducere, dezvoltând aptitudini și dobândind o experiență valoroasă care l-a pregătit pentru viitoarea sa misiune.

În 1993 a renunțat la toate pozițiile lumești, pentru un singur scop – înălțarea spirituală a umanității. Misiunea sa este să ilumineze umanitatea astfel încât să creeze o lume în care pacea, iubirea și armonia vor triumfa. El este fondatorul și conducatorul spiritual al Ashramului Yoga Blue Star – o organizație non-profit care urmărește să promoveze dezvoltarea la nivel fizic, mental și spiritual al ființei noastre.

El conduce seminarii de meditații și colocvii în Trinidad și Tobago, care au transformat viețile a sute de căutători. Învățăturile lui sunt universale și nu aparțin nici unei religii. El ne învață să pătrundem înăuntru și să ne realizăm divinitatea înnăscută. „Caută-L pe Dumnezeu în tine ”, spune el „și tot ceea ce este al Lui va fi al tău ”.
Evaluați acest autor:
Generează un alt cod=  

Citate Sri Vasudeva

Compasiunea este acea calitate divină care ne ajută să-i...

Citat de Sri Vasudeva despre calitate

Există un loc în noi unde nu este boală, durere,...

Citat de Sri Vasudeva

Angajatorul vostru acţionează doar ca un instrument al...

Citat de Sri Vasudeva despre realitate, dumnezeu

Pacea minţii poate fi găsită numai mergând în interior....

Citat de Sri Vasudeva despre pace, înțelegere