Evenimentele zilei
Celebrări, 19 nov:
Dick Cavett A fost născut Dick Cavett.
Andy Partridge A fost născut Andy Partridge.
A fost născut Calvin Klein.
Jodie Foster A fost născut Jodie Foster.
A fost născut Sorin Marculescu.
A fost născut Iulian Negrila.
A fost născut Alexandra Tarziu.
James Abram Garfield A fost născut James Abram Garfield.
George Emil Palade A fost născut George Emil Palade.
Aurel Vlaicu A fost născut Aurel Vlaicu.
Comemorări, 19 nov:
Franz Schubert A murit Franz Schubert.
Autori
Gerry AdamsErnie KovacsRobert J. SawyerHelen Adams KellerEugenio d'OrsMoss HartLaurentiu Eleodor MihaileanuAnne FrankMihai ViteazulGeorge TarneaSteve JobsGeorge HerbertTacitusAndrei MuresanuBoy George

Stefan Iordache

Stefan Iordache

Biografie Stefan Iordache (1941 - 2008)

Actor roman

S-a născut pe 03 feb 1941.
S-a stins din viaţa în data de 14 sep 2008, la varsta de 67 ani.
Ţara de origine România
Citate de Stefan Iordache

A fost unul dintre cei mai mari actori romani de teatru, film si televiziune. A jucat teatrul timp de 49 de ani, interpretand memorabil pe scena mari roluri ca Titus Andronicus, Hamlet, Richard al III-lea sau Barrymore. A avut de asemenea o indelungata colaborare cu Teatrul National Radiofonic si Teatrul National de Televiziune, si a jucat in numeroase filme pentru marele ecran. A fost votat cel mai bun actor roman in 2006.

Filmografie:

2007 - Ticalosii
2007 - Agentul VIP
2004 - Faraonul
1997 - Omul zilei
1996 - Eu sunt Adam
1993 - Cel mai iubit dintre paminteni
1985 - Oglinda
1992 - Hotel de lux
1991 - Cei care platesc cu viata
1989 - Noiembrie, ultimul bal
1988 - Printul negru - film de televiziune
1986 - O clipa de ragaz
1985 - Ciuleandra
1985 - Glissando
1982 - Concurs
1981 - De ce trag clopotele, Mitica?
1981 - Inghititorul de sabii
1981 - Intoarce-te si mai priveste o data
1981 - Pruncul, petrolul si ardelenii
1980 - Buna seara, Irina
1979 - Bietul Ioanide
1978 - Avaria
1978 - Doctorul Poenaru
1978 - Editie speciala
1973 - Proprietarii
1972 - Adio, draga Nela!
1966 - Un film cu o fata fermecatoare
1965 - Calea Victoriei sau cheia visurilor
1965 - Gaudeamus igitur
1964 - Strainul
Evaluați acest autor:
Generează un alt cod=