Se putea mai bine

Dramaturgie de Nicholas Catianis, 28 feb 2010

Se putea mai bine

Oare se putea mai bine ? Simt cat de greu e sa ma trezesc in fiecare dimineata si sa fiu ceea ce vor altii sa fiu. Din punct de vedere medical inima se afla inauntrul cutiei toracice pe partea stanga. Am cel mai ciudat sentiment acum, simt ca am inima pe partea dreapta. O si senzatia asta nu ti-o doresc prietene, ma doare, doare al naibii de rau !

Uitandu-ma in oglinda, imi aranjez parul sa ma mint ca se uita cineva la mine. Dintii, ii spal pentru ca nu suport sa vorbesc cu cineva si ma rog, intelegi tu. Esti prietenul meu, cum sa nu ma intelegi.
Si cu fetele astea ce-ti e. Sunt atatea tentatii in fiecare zi, fete blonde, brunete, negre, roscate cu nu stiu ce frizura vazuta in nu stiu ce revista. Patetic prietene, iti spun ca daca as fi fata mi-as lasa parul sa creasca sa-l calc in picioare, eventual sa-mi mai fac haine din el ca nebuna aia din nu stiu ce tara. Un pahar cu apa, plata la bidon de 5l + 1 cadou?. Tot asa bei ma alcoolicule. Revenind la logoreea mea, care pe mine ma preocupa iti spun exista 2 tipuri de femei: unele care te vor cu adevarat dar se plictisesc repede si altele care nu te vor dar banii persista. Ma uitam la o emisiune din asta simandicoasa, cu iubiri, cu rasturnari de situatie, cu juraminte, cu credinta.O regie extrem de proasta. Ce ti-e si cu regizorii astia, ar pune si-un popa sa joace intr-o emisiune ca sa se uite babele, ai dreacu.
Nu ma uit eu dupa orice fusta, da si cand o fii d-aia de firma, beton ma uit nenica. Adica, da-o incolo de chestie da nu pot sa am ochelari de cal la fiecare fita ce trece pe langa mine. Am fost si eu copil, flirtam, ma combinam, mai puneai un degetel chestii din astea, mai gaseai si o nebuna care rupee scandurile de la patul primit de la bunelu, cadou de pe vremea de cand era el plod.
Bai prietene, vezi sa nu te inneci, ca e scump bidonu, 6 litrii 6 litrii da nu este Izvorul Tamaduirii.Sa-ti spun durerea vietii mele: am vrut mereu o femeie ca ea. Am cautat mereu, la fiecare duduie o parte din ea. Stii cum era EA, cu un zambet de-ti taia respiratia, un suflet mare, niste ochi bulbucati, buze roz bombon natural. Stii ce-I mai lipsea? Un corn in frunte si era unicorn. Si cand te gandesti ca daca iti iesea combinatia si-o puneai in pat o tineai de corn. Bai frate, toate ca toate da ieri, stii obiceiul meu, dimineata la ora 7 dimineata jogging pana la super-market, cere o tigare de dimineata la bucata, o cafeluta de la automat, o berica ca stii, asa-I romanu, cum sa stric eu traditia si ia-o la pas, spre casa. Merg, ma intorc spre biserica sa ma inchin, am inlemnit. Credeam ca am vazut un sfant, m-am sters la ochi imi pun "borcanele" dau zoom si-mi dau seama ca atunci mi s-a oprit inima.
Cred c-am lesinat, ca m-am trezit fara portofel langa un stalp. Mi-am bagat cucul in el de portofel, aveam o poza cu mine cand plangeam dupa ce m-a batut tata ca am venit beat acasa. Imagineaza-ti: cu ochii mici si uzi. Ce mai aveam, o scrisoare de la mama scrisa de mana, in care-mi spunea ca ea pleaca la banane. Eram prea mic sa-mi dau seama, ce banana decojea ea de fapt. Important e ca am vazut-o pe ea.
Au trecut ani prietene de cand n-am mai vazut-o. Atat de frustrat ma simt sa stiu ca toate fetele cu care am vrut sa-mi pun pirostriile era luate de bastani, de boss-I. Sa-mi bag mintile in cap si sa ma ajute Al de Sus sa mai traiesc. Cu femeile, nu poti sa stai fara sa produci. Daca as putea sa le spun tuturor dudielor ceva le-as spune: Nu stiu de ce mai asteptam dar niciodata nu e prea tarziu sau in cazul meu prea devreme, sa fii ceea ce vrei sa fii. Nu exista limita de timp, puteti incepe cand vreti voi ! Va puteti schimba sau ramane la fel. Nu exista limita de timp, puteti incepe cand vreti voi ! Va puteti schimba sau ramane la fel. Nu exista reguli pentru asa ceva. Putem profita din plin sau putem pierde totul. Sper ca voi sa profitati din plin. Sper sa vedeti lucruri care sa va surpinda. Sper sa simti lucruri pe care nu le-ai mai simtit niciodata. Sper sa intalniti oameni cu un punct de vedere diferit. Sper sa duceti o viata de care sa va mandriti. Si daca nu, sper sa aveti puterea s-o luati de la capat.
Asadar prietene, ne vedem cand mi te alaturi aici, sus. Te pup !

Dramaturgie de Nicholas Catianis

Nicholas Catianis

Născut la: 25 mai 1992

Rate this cenacle:
Generează un alt cod=