Casa din lame de ras este o zona de maxima siguranta, asa...

Citat de Linda Maria Baros despre poezie, acasă, casă, râs, singurătate, față, vis, speranță, siguranță, imperfecțiuni umane

Casa din lame de ras este o zona de maxima siguranta, asa cum nu gasim decat prin penitenciare, un loc in care converg peretii tuturor edificiilor umane, drumurile, angoasele, tacerile indelungate si cuvintele. Acolo unde se innoada zidurile casei, te regasesti intotdeauna dezarmat, fata in fata cu singuratatea, care aduce cu niste creieri sleiti pe pereti. Esti singur in fata literelor nevrotice care-ti destrama perspectivele si diminetile de-ardezie si sputa...In fapt, aceasta casa te ia in stapanire, iti da sa gusti otravuri fine si te jupoaie de viu. Fie ca este construita din vise, din sperante, din asteptari, fie ca este facuta numai din lame de ras, aceasta casa este stapana ta! ... Ceea ce-ti ramane asadar de facut e simplu: trebuie doar sa gasesti acea casa care ti se potiveste cel mai bine si sa incerci s-o tii in echilibru pe incheietura mainii tale.

Linda Maria Baros
Citat de Linda Maria Baros despre poezie, acasă, casă, râs, singurătate, față, vis, speranță, siguranță, imperfecțiuni umane.
Linda Maria Baros

Linda Maria Baros 1981 Poeta romanca

Perioada de viaţă: 1981
Evaluați acest citat:
Generează un alt cod=