Cei mai mulţi dintre noi, care trăim azi pe Terra, am...

Citat de Robin Sharma despre comportament, suferință, egoism, inocență, schimbare, esențial, consecințe, oameni, posibilitate, durere

Cei mai mulţi dintre noi, care trăim azi pe Terra, am pierdut această legătură cu Eul nostru adevărat, această stare a fiinţei în care nu ne temeam să abordăm ceea ce este posibil şi să tindem către stele. Nu ştim cine suntem. Ne-am transformat în oameni care se comportă egoist, mânaţi de frică şi de durere. Acest comportament nu reflectă natura noastră esenţială, este o consecinţă a rănilor pe care le-am suferit pe măsură ce am părăsit inocenţa cu care ne-am născut şi am călătorit prin viaţă. Doar oamenii care suferă pot provoca suferinţa. Doar oamenii cu inimile închise pot acţiona într-un mod lipsit de iubire. Suntem cu toţii conectaţi la un nivel invizibil. Vindecându-te pe tine, ajuţi la vindecarea lumii. Lucrând la tine pentru a-ţi atinge potenţialul maxim, devii model pentru ceilalţi şi îi motivezi să urmeze această cale.

Robin SharmaRobin S. Sharma
Citat de Robin Sharma (Robin S. Sharma) despre comportament, suferință, egoism, inocență, schimbare, esențial, consecințe, oameni, posibilitate, durere.

Robin Sharma (Robin S. Sharma) 1965, scriitor, îndrumător spiritual şi conferenţiar canadian

Cunoscut(ă) și ca: Robin S. Sharma.
Perioada de viaţă: 1965
Evaluați acest citat:
Generează un alt cod=