Cetăţeanul Iisus Hristos este printre noi. Nu are viză de...

Citat de Gavriil Stiharul despre medicină, poliție, identitate, boală, personalitate, statistică, sărăcie, univers, încredere, corp

Cetăţeanul Iisus Hristos este printre noi. Nu are viză de intrare, mutaţie de pământean, nu e luat în spaţiu de nimeni, nu posedă carte de identitate, card de alegător, cod numeric personal. Vindecă bolnavi, fără să aibă atestat de medic. Foloseşte metode neatestate de Corpul medical, fiind considerate neştiinţifice. Prin cazurile de boli incurabile pe care le-a rezolvat, slăbeşte încrederea populaţiei în medicina convenţională. Ajută pe săraci, fără să aibă personalitate juridică. Hrăneşte miliarde de oameni, fără să declare de unde provin alimentele. Nu ţine o evidenţă contabilă asupra veniturilor şi cheltuielilor şi nu predă vreun bilanţ contabil. La fiecare recensământ, a fost de negăsit, sustrăgându-se astfel de la orice înregistrare. La sfârşitul veacurilor, intenţionează să mântuiască lumea, fără să prezinte vreun proiect, care să fie aprobat de forurile competente. Îl veţi denunţa la poliţie?

Gavriil Stiharul
Citat de Gavriil Stiharul despre medicină, poliție, identitate, boală, personalitate, statistică, sărăcie, univers, încredere, corp.

Gavriil Stiharul 1958, autor roman

Numit(ă) și: Gabriel-Iordan Dorobantu.
Perioada de viaţă: 1958
Evaluați acest citat:
Generează un alt cod=